The land of the free…

Läste en skrämmande artikel i en av de stora tidningarna, tack Annika för det länktipset. Här finns artikeln.

Jag skrev på FB att jag hoppas att det fortfarande finns några modiga kvar i The land of the free and the home of the brave, för friheten begränsas mer och mer.

USA är för många en förebild, och deras samhälle något att efterlikna. Jag blir mest rädd… Att alla inte har sjukförsäkringar, att det beror på vilket jobb dina föräldrar har för vilket stöd du får som barn osv skrämmer mig. Sen finns det förstås mycket som är bra också…

Jag satt och funderade lite på abortproblemet efter att ha läst artikeln.
Visst är det någon av de kristna religionerna som förbjudit sex i alla andra syften än att avla barn? Det låter ju fint. Jag tycker att vi vidareutvecklar det lite och skapar helt könsseparerade kolonier, och så får man träffa sin man två dagar i månaden under ägglossning. Tills man har två barn. Sen behöver man inte ses mer utan kan hålla sig i sina mans- respektive kvinnokolonier. Det borde ju fylla syftet? Inga abortbehov längre då i alla fall.

Hej, Pro-life-rörelsen, ni kan få låna min idé till lösning om ni vill.

This entry was posted in Allmänt and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.