Stämmer det här?

Jag roade mig med att göra ett enkelt personlighetstest på zapera.com. Mycket enkelt, men det var dags att reflektera lite över mig själv nu igen tyckte jag, och nånstans ska man börja. Att jag gillar att prata och att jag använder kalendern mycket, det är ju rena fakta. Stämmer resten?

Utåtriktad Planläggande Konkret Tänkare

I grafen nedan kan du se, hur du är placerad i de fyra centrala personlighetsdimensionerna. Ju närmare ändpunkterna du är, desto mer uttalade är dina karaktärsdrag

|
Inåtvänd Utåtriktad
Planläggande Upplevande
Konkret Abstrakt
Tänkare Känslostyrd


SÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där “det sker”.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar. Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem på.

Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv.

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

One Response to Stämmer det här?

  1. Camilla says:

    På pricken!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.