Funkisvecka

Smulgubbe har tagit ett bra initiativ och utlyst nästa vecka (vecka 22, 31 maj – 6 juni) till Funkisvecka.  Tanken är att vi ska blogga så mycket som möjligt om våra erfarenheter om livet med en funktionsnedsättning.

Jag tänkte haka på. Läs mer hos Smulgubbe själv, här: http://bit.ly/cRiaXI

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

4 Responses to Funkisvecka

 1. Helena says:

  Då hajjar jag. Jag trodde det handlade om K-märkta hus när jag läste. Hmm, jag bloggar ju inte så vi får väl se hur jag kan bidra…

 2. Helena says:

  Alltså när jag läste rubriken…

  • Anna says:

   Jo, jag förstår, men i “min värld” är funkis ett relativt etablerat begrepp. Man är funkisförälder. Det finns en modellagentur som heter Funkisbyrån. Och så vidare…
   Dessutom är det ju inte mitt initiativ heller 🙂
   Jag välkomnar alla arkitekturintresserade in i min sorts funkisvärld!

 3. Cecilia says:

  Hej Anna! Sprang (surfade?) på din blogg ganska nyligen och har skummat igenom den lite snabbt. Gud vad intressant. Och Gud vad jag känner igen mig. Tvillingmamma. Där ena tvillingen har kromosomknas. Min lille Ludde har inte trisomi 21 utan trisomi 8 mosaiksyndrom. Dina barn är äldre än mina, mina är 9 månader gamla. Jag blir glad och inspirerad när jag läser vad du skrivit. Du är så positiv – och det smittar! Jag har nog hamnat i lite av ett svart hål… Det är så mycket som är jobbigt – men när jag läser det du skriver så ser jag ju att det blir bättre. Att livet kanske kan bli lite mer normalt ändå… Bara en sån sak som att det finns någon mer i ungefär samma situation men tvillingar och kromosomknas… ja du – det trodde jag nästan inte…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.