iiiiiih aaaaaaaa eeeeja doch!

Förra veckan sökte jag lite matinspiration på nätet för en snabb, barn- och halsflussvänlig middag och hamnade ännu en gång hos Karis blogg Receptomaten där jag hittade Korv a la Elias.  Oki, alla grejor fanns hemma, och korv är ju poppis, så det var bara att köra på. L vill helst ha varje ingrediens för sig på tallriken, medan M gärna äter sås. Helst bara sås, med sked, så jag var inte helt 100 på att detta skulle funka. Men hejsan vad det gick. Tack Kari för det receptet!

M har blivit en hejjare på att be om mer mat. “Vill ha mera” och så vad han nu vill ha kommer oftast alldeles av sig själv nu, superkul! Både ord och tecken. Den här gången blev det lite kul, för det var ju så gott men han fattade inte riktigt vad det var… var det sås? Jo, men nej… var det korv? Så det kom ett Iiiih aaaaa eeeeeja…. och så blev det paus och M tittade på både pappan och mig och såg helt förvirrad ut. Korv? frågade jag. DOCH! sa M överlyckligt och tecknade en så stor korv att armarna inte riktigt räckte till. Mer korv till M. Sen hörde vi Iiiiiiiiiiih aaaaaaaaaa eeeeeeeja doch! sådär en 4-5 gånger till under den middagen. Älskade ungen äter mer än jag… L käkade rätt bra han också, så detta recept lär återkomma på Näshusets meny.

This entry was posted in Allmänt and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to iiiiiih aaaaaaaa eeeeja doch!

  1. Anneli says:

    Det receptet får jag nog kopiera i nästa vecka när L kommer hem från operationen. Hon kommer nog att vara lite öm i halsen hon också:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.