Späckad helg

Den här helgen har det varit fullt upp.

Vi började med att jobba i torsdags, jag försökte komma ikapp lite VAB-dagar, mest med att administrera firman, men jag hann med med en timmes kundjobb också, hejja och hurra. E jobbade med vedbods-flytts-projektet. Vi lyxade till det med barnvakt, hon var ledig och vi behövde jobba, win-win! Barnen älskar henne, vi är SÅÅÅÅ lyckliga över att hon finns och vill vara hos oss.

I fredag hälsade vi på våra vänner som också har tvillingar. När våra hade kommit låg deras fortfarande i magen, så då kom dom över till oss och “pryade”. Oerhört skoj. Nu har de lyckats få till en uppsättning tvillingar till (!) så det var tre tvillingpar på plats. L och deras äldsta hade jättekul, M var med dem lite till och från. De minsta sov mest tyckte jag, men jag fick gosa med båda, myyyyyyyysigt! Jag var rätt fundersam över hur det funkar med 4 såpass små barn på en gång, men det verkar rulla på rätt bra, även om det förstås är rätt ansträngande, och det alltid är nåt barn som inte får den uppmärksamhet det behöver just då.

Vi lyckades ta en bild på allihopa samtidigt:

I lördags stökades det mest runt hemma, vi var ute och spelade fotboll och hoppade studsmatta. Konstaterade också att L inte har några byxor som passar längre, alla slutar på halva vaden. M har med andra ord gott om brallor, ibland är det skönt att M kan ärva lite av L…

Idag blev det med andra ord akututryckning till Sickla för att köpa sandaler till L, kolla av om storleken på M:s jumpadojjor är rätt, och hitta byxor som unge herrn kan tänka sig att använda. Han är kräsen så det är lika bra att han är med. Konstaterade ännu en gång att jag inte gillar att handla på H&M. Jag gillar en hel del kläder där, men jag gillar inte butikerna. Så nu blir det till att beställa jeans på nätet, för det är bara dom och Po.P som funkar på smalis-killen, och Po.P är lite för dyrt för att slita hål på knäna så fort tycker jag. Men vi hittade sköna tunna bomullsbrallor på Åhléns av alla ställen som blev godkända av både mamma och L! Det blev en mellisfika och en sväng i leksaksaffären för att fira att det gick så bra att shoppa själv med killarna. Tvillinggänget från i fredags hade en så bra “pusselmatta” med bokstäver som blev oerhört poppis hos killarna, så vi letade efter en sån. Vi hittade bara en med siffror, men den funkade rätt bra den också. Perfekt att leka med på altanen! Bokstavsvarianten får stå kvar på önskelistan så länge.

E har slitit på med vedbodsflytten och nu är golvet utbytt – det var murket – och väggarna står på plats. Han är så ihärdig min käre sambo! <3

M har varit lite småhängig hela dagen, han hade 37.3 igårkväll och nu ikväll var det uppe på 37.7. Inte så kul, det lär väl vara dom där attans strepparna som sitter kvar, ännu en penicillinomgång? Urs. L kom och klagade på ont i örat och han hade också 37.7 så det blir till att ta med honom också. Ja, det var kul så länge det varade, synd bara för jobbandet, kunderna och faktureringen att den friska veckan var en kortvecka…

Nu blir det veckomeny-planering, kvällste och sova, morgondagens problem får vi ta tag i imorgon istället.

This entry was posted in Allmänt and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Späckad helg

  1. Jag tror tvillingar smittar. Min teori 😉
    Grattis till barnvakten, håll i henne hårt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.