Todolistor -> Tadalistor!

Nånstans har jag läst, det kan vara Flylady, men det kan likväl vara nån annanstans, att man ska förvandla sina Todo-listor till Tada-listor. Och att även saker man gjort som aldrig stod på Todo-listan kan få hamna på Tada-listan.

Tada-listan är saker man gjort och som man när man summerar dagen kan vara nöjd med.

Dagens Tada-lista hittills: Ovanligt konfliktfri morgon, lämnat glada barn på förskolan. Dammsög övervåningen & röjde i datorn på förmiddagen, fixade mallar & skrev fortare än fortast på eftermiddagen, klarat av ett möte på förskolan, cyklat hem barnen med cykelvagnen & spelat fotboll med M.

Killen fixar 5-6 tillslag på bollen nu, dribblar nästan bort mamma… Paralympics nästa, är fotboll för utvecklingsstörda en gren där? Det borde det ju vara… Han är högerhänt och vänsterfotad också, precis som mamma, kul att se!

Nu ska jag utforska frysen & hitta nåt till middag, veckomatsedeln är inte skriven ännu den här veckan 🙂 Efter middagen blir det “decluttering” i veckans zon & sen kvällsrutinerna. Hej och hå, det går framåt det här.

This entry was posted in Allmänt and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.