Testar att mobilblogga

Jag har börjat bli kompis med nya mobilen nu. Det blev en HTC legend, och på det stora hela är jag supernöjd. Jag saknar tangentbordet från min gamla, men det funkar rätt hyfsat med touch ändå.

Måste testa att lägga upp en bild också, det är en bild från M:s och min fotbollsmatch idag.

This entry was posted in Allmänt and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Testar att mobilblogga

 1. Funka fint! // Vem vann matchen?

  • Anna says:

   Tjaa… M slog bollen i mål ett par gånger och det gjorde inte jag. L kom förbi en sväng efter cykelturen och han gjorde också ett par mål. Jag vet inte vem som vann, men det var inte jag, om man säger så! 🙂

 2. Malin says:

  Duktig fotbollsspelare du har! Thea gillar också bollar. Kul att kunna mobilblogga. Jag har inte fått rätt på det än men har väl lagt ner för lite energi på det. Kram!

  • Anna says:

   Ja han är helt otrolig. Han började sparka på bollar samma vecka han började gå. L är inte alls lika intresserad.
   Mobilbloggandet blev bra mycket enklare nu med nya telefonen, jag kunde nog förut också men det var så krångligt. Finns en bra Android-app (om nu nån är intresserad) som heter PostBot. Det borde finnas motsvarande för iPhone men det vet jag inte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.