Dagiskompispremiär

Idag följde en kompis med L hem från dagis. Jag skulle alltså få hem 3 st 3-åringar från dagis. Vi har bara 2 bilbarnstolar, så bilen var ju inte att tänka på – alltså skulle vi gå. Det tar sådär 10 minuter för mig att gå till dagis. Det är en stor väg att gå över och där är det rejäla snövallar på sidorna.

Kompisen som följde med hem hade en vagn på dagis, så den tog vi med. En åkte (M), sen en kille på var sida vagnen och så gick de hem så fint så. Tog max 20 minuter. De var jätteduktiga när vi gick över vägen som var det jag funderat på mest innan. Två av tre killar klädde på sig nästan helt själva på dagis, och klädde också av sig nästan själva när vi kom hem. M fick hjälp men faktiskt mindre hjälp än vanligt.
Sen lekte de allihopa när jag fixade mat, åt som små hästar, lekte lite till. Kompisens pappa kom och snackade lite goja, dom åkte hem, i med välling i våra barn och nu sover de. Som små barn. Det funkade ju fint det här!

This entry was posted in Allmänt and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Dagiskompispremiär

  1. Helena Hjertén says:

    Stora grabbar nu!!!

    • annabrandstrom says:

      Jo, det blir verkligen enklare när de blir lite större. Kul att kunna stanna upp och märka det faktiskt! Så mycket annat bara rusar förbi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.