Att kopiera

Jag är rätt seg på att blogga ibland så jag tänkte testa det här med att få en spark i baken, en om dagen till och med. Jag har börjat följa SkrivPuff. Där får man en sak per dag att skriva om, ur sin egen synvinkel. Jag vet inte om jag pallar hela året, eller ens hela januari, men jag tänkte testa, och försöka få ämnet att handla om livet med M på något sätt. Om det går. Och jag ligger redan många ämnen back… så nu åker vi!
3/1 är puffen Att kopiera.

När man har en liten kille som behöver språkträning måste man vara kompis med kopiatorn. Man måste också vara kompis med en hel massa datorprogram, med skrivaren och laminatorn, pärmarna och helst också inbindningsmaskinen. Man ska gilla att pyssla, fixa dona och gärna bygga. Jag är sån, men bara i perioder. Jag har korta perioder av pysselmani, och tyvärr är det väldigt långt mellan perioderna. Men ibland så.

Är det så att någon skulle vara intresserad av att använda nåt material jag har gjort som jag skriver om, eller har bilder på här eller så får ni gärna höra av er så får ni självklart kopiera så mycket det går (undantaget bilder på personer förstås).

Jag och tre andra mammor har bytt en hel del material, och Anna har jag knyckt idéer och även fått lite filer av.

Så jag är för fildelning. Laglig sådan förstås! (Olaglig fildelning tar jag inte nån officiell ställning för eller emot)

This entry was posted in Allmänt and tagged , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Att kopiera

  1. Helena says:

    Jag är nog den mest pyssliga människa som finns. Det är inte min grej helt enkelt. Och så kommer Lilla L so utmanar mig att börja pyssla. Intressant! Själv vet jag inte var jag ska börja. Lilla L är drygt 1,5 år och är nu uppe i ca 10-15 tecken. Så nu borde jag verkligen börja. Kanske köper man en lamineringsmaskin först? Eller? Duger den på Claes Ohlsson? Jag tar TACKSAMT emot alla tips jag kan få. Ingen vore gladare än jag än om jag kom igång. Var börjar man? Du får gärna maila mig om du nån gång skulle få en stund över.

    ha det gott!

    /Helena

  2. Helena says:

    Mest opyssliga skulle det förstås stå…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.