Massvaccinationen funkar till slut

Jo faktiskt. För M har det för det mesta funkat riktigt bra, och jag är oerhört imponerad av många saker i landstinget. Men det här med massvaccination verkar inte riktigt vara deras grej, varför är det olika varianter överallt?

Efter en del konstiga idéer och strul så verkar hursomhelst Gustavsbergs vårdcentral fått nån slags ordning på vaccinationerna på vår vårdcentral. Sambon hängde på låset på telefonkön i måndags kväll, fick en “vi ringer tillbaka-tid” som sen resulterade i en vaccinationstid till L igår. Visserligen efter att nåt ställe i Handen hade ringt oss först, men ändå.

L hade ju feber i helgen, men mådde mycket bättre och var på dagis på tisdagen så vi tänkte att det nog funkar, nu när vi faktiskt fick en tid.

Själva vaccinationen var mycket smidigare än när jag och M var där för ett par veckor sen, mindre folk, lite mer koll på köandet och inte lika panikartat. Men det känns lite skumt med en massa bord med sprutor på i en mässhall…

L fick lite feber igårkväll, men den var borta i morse, så det blev vanligt race idag för hans del och det har gått jättebra. Han har inte ens klagat över ont i armen idag så det verkar fina fisken! Nu är det bara sambon kvar att få sprutan.

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.