Igår kom den, boken!

Igår när jag kom hem, ovanligt sent, låg det paket och väntade på mig. Ett tjockt, fyrkantigt, tungt. I vanliga fall brukar såna paket vara från Barnens Bokklubb till barnen. Jag som läste och läste sådär 4-5 böcker i månaden förr har nu förfallit (?) till att mest köpa och läsa barnböcker.

Men den här gången var det alltså till mig, och det var mitt Weckans Twitterkock-tävlings-pris  ! Den Tekniske Kocken 2. Superroligt. Jag har bläddrat igenom den lite snabbt och det ser verkligen superintressant ut, både läsning och en massa roliga recept att prova och ändra på 😉

Svärmor som var hemma hos oss blev också väldigt intresserad, gammal kemist som hon är, så vi fastnade genast i en diskussion om hållbarhet och saltning på molekylär nivå. Spännande.

Så om du läser detta Rikard – TACK så jättemycket, det här priset kommer jag att ha roligt med många timmar.

Den här veckan hinner jag inte med riktigt, men nästa vecka tänkte jag fortsätta mitt köttfärstema och dela med mig av Karlsson, få se om den vinner nåt 🙂

This entry was posted in Allmänt and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Igår kom den, boken!

  1. Helena Hjertén says:

    Den har vi provat här hemma. Den var populär!!

  2. linda says:

    tack tack, då hade jag luskat på rätt saker att prata med doktorn om, jag är lite orolig för ena örat och ögonen, då 2 utav mina bröder (24 och 23 år nu) fick gråstarr när de var i ett års åldern,,, så ja den genen finns ju redan hua… ibland är det inte så bara. jo jag fick höra om det schemat nu sist när jag var på hab och ställde jobbiga frågor 🙂 bor i en liiten stad känns det som ibland… men alla gör sitt bästa , men ibland känns allt ja bara så mycket när man inser att de knappt kollat upp henne……
    men tack för alla dina tips
    mvh linda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.