Prylar – kommer jag att pyssla mer med fler prylar?

Det blir en del surfande på internet… alldeles för mycket. Internet finns ju där hela tiden så fort jag ska försöka göra nån nytta, eftersom nytta i mitt jobb och i min värld gör man vid datorn och med internet.

Så jag hittar prylar. Jag älskar prylar. Och nånstans tror min prylhjärna att jag kommer att pyssla mycket fler och bättre saker till M med mer prylar, och att jag inte ens använder en tiondel av allt jag skapade förra pysselperioden jag hade (jo, jag är periodare) det bryr sig min prylhjärna inte om.

Nu har jag hittat den här:
http://www.smartson.se/test/skrivare/polaroid-pogo-instant-mobile-printer.htm
Visst ser den fantastisk ut för att kunna fixa jättefina dagböcker och som hjälpmedel för att kunna prata om vad man gör och har gjort! Ojoj vad bra allt skulle bli med en sån 🙂

Och så hittade jag det här:
http://www.lilon.se/postit-fotopapper-21x297cm-halvblankt-arkfp-p-2506.html
Tänk vad bra om jag nu skulle få tummen ur och fixa nån typ av idag-bok till M. Ja. Tummen ja…

Det var bara ett par av alla grejor jag hittar hela tiden. Om inte om fanns skulle vårt hus vara ännu mer översvämmat än det redan är…

This entry was posted in Allmänt and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.