Ibland går utveckling fort!

I lördags tog vi den obligatoriska svängen till grannens studsmatta. Varje morgon när vi ska till dagis rymmer M och drar iväg mot “Daaajin” (grannen Karin) för att “pa ta” (hoppa studsmatta, M tecknar hoppa), så det är ingen tvekan om vart han vill gå när vi är lediga och bara går ut lite…

Som en mäkta stolt mamma var jag tvungen att hala upp mobilen och filma lite när M nu äntligen hoppar fler än 3 hopp i taget, filmen finns här.

Igår söndag lånade jag ut barnen till nämnda Karin en stund för att få lite tid att hala fram vinterkläder och vinterskor för inventering och provning. När jag kom tillbaka för att hämta hem barnen ville de naturligtvis inte gå hem, och Karin ville gärna leka mer, så jag fick laga mat i lugn och ro också! Men då hade hoppandet helt plötsligt utvecklats ännu mer! Dokumentation finns här.

För oss är det helt fantastiskt, och ännu ett bevis på att man inte har en aning om vad man ska kunna vänta sig av M. En av de saker som fastnade i huvudet av allt vi hörde i början vårt liv med M var att “de kan ha svårt att lära sig att hoppa”. Hm. Det kanske var före studsmattornas tid? Å andra sidan praktiserade M backhoppning nerför mattkanten i vintras när han kollat på backhoppningen på TV en förmiddag… Vi bävar inför vinter-OS.

Kan du inte se filmerna kan jag tipsa om att installera xvid-codec, det finns här.g

This entry was posted in Allmänt and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.