Och ibland blir det lite jobbigt igen…

Jag sitter och läser ikapp ett par dagar på min blogglista – jo jag SKA uppdatera den här på min blogg…

En annan DS-mamma har börjat få tvillingfrågan nu när lillebror börjat växa ikapp sin storasyster med extrakromosom, och tycker att det är lite jobbigt. Det kan jag förstå. Men nu minns jag ju att jag fick den frågan jämt förut. Inte längre. M & L är helt enkelt så pass olika stora nu.

Jag har faktiskt inte funderat så mycket på att det har slutat, men oj vad jag började sakna det helt plötsligt. Lite mer av det där speciella med att ha tvillingar försvann… Tur att jag nyss har hittat sånt som finns kvar!

This entry was posted in Allmänt and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Och ibland blir det lite jobbigt igen…

 1. linda says:

  Hejsan….
  jo jag har suttit och spanat runt efter en massa olika tecken dvdn. har hittat 2 som jag sitter åh väljer mellan… ska disskutera med hab imorgon om hur vi ska lägga upp allt… för jag var säkert lite hård i mina ord på blogen där 🙂
  dom är jätte trevliga och så, men när dom ska lägga upp allt på en gång, då kändes det bara som om att det vart för mycket…. men jag vet att tecken är gör viktigt så mycket har man förstått.. tror jag bara skrev av mig lite frustration…. jag tror att man ibland inte vill inse att det Alina kommer kräva ganska mycket jobb,, då hon följer och är så tidig på saker ändå, man liksom skjuter det framför sig….. svårt att förklara.. men nu är det så att dom har stödtecken kursen 1 gång per år här, så jag eller vi rättare sagt måste nog göra den nu… för efter i planerngen vill man ju inte heller hamna 🙂
  tack för din komentar och tips och sröd framförallt,, för ja ibland tror jag man blundar för vissa saker
  mvh linda

 2. ylvisen says:

  Jag får oxå frågan ibland om jack och felix är tvillingar men oftast är det ingen som vågar fråga…. jack som är minst är ca 83 lång och väger 9,5 kg, felix är ca 89 lång och väger 14,5. Egentligen skiljer det 22 månader på dom.

  hoppas allt är bra med er!

  kram

 3. linda says:

  jo jag kom iväg 🙂 haha skoj åh träffa andra föräldrar som är i en liknande situation……
  jo det var 2 mammor som sa det på teckenkursen att man brukar ha ett personligt tecken… och att det brukar komma av sig självt… hihi kanske ska leta reda på tecknet för lillatrollet 🙂
  så får se vilka tecken man kan få.
  en liten rolig grej är att lillebror som nu är14 mån kn teckna titta 🙂 dom snappar upp saker snabbt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.