Shopping och helt ointressanta ostrukturerade tankar.

Idag tog vi det lugnt på förmiddagen, det regnade lite till och från så vi roade oss med disk, tvätt lite ministädning och DVD:er, Kika på Ika och Mora Träsk. L kan alla texter och M kör tecken och rörelser, det är så roligt att se på 🙂

Efter lunch drog jag och barnen iväg på shoppingrunda, vi behövde fler nappar och vällingnappar och en massa kalsonger till L inför den stora potträningen. Han vill inte alls, men på storbarn som grabbarna ska börja på ska de helst vara torra även om M får dispens.
Jag har läst på en metod om hur man kan göra som jag gillar skarpt, ska funka på en dag (!) men sambon håller inte med så nu återstår det att bestämma hur vi ska göra detta. Några tips?

Nåväl, en sväng på Barnens hus där M:s specialnappar finns resulterade även i en hel hög med leksaker som mamma inte kunde låta bli, några planerade och några andra helt oplanerade. Men kul hade vi 🙂 Hälften är undanlagt, det räcker med en varsin ny grej i taget så får alla saker ha nyhetens behag ett tag.

Billiga kalsonger hittade vi på Brisak, vilken klippa det stället är, tyvärr hittar man ju alltid en del krimskrams också, och godis med för den delen, kanske inte lika bra…

Sitter nu och skriver på ett gammalt impulsinköp, första Asus eee som kom, en miniminiPC med linux i, bara men kommer in i fingersättning i miniatyr funkar det fint faktiskt. Trådlösa nätet är uppe direkt och snurrar, och det mesta man behöver i apps finns – Openoffice, Thunderbird osv. Men lite för liten att jobba en hel dag på är den. Har för mig att det var nåt med filöverföring som strulade förut, nån anledning tlil att den fått vila så länge finns det ju, så det ska jag försöka få till innan semestern är slut. Den har ju perfekt storlek för att få åka med som anteckningsbok på mötet och sånt, får plats i handväskan till och med 😉

Vi har funderat på att isolera oss ett tag för att få bli friska ordentligt efter den här virus och bacill-svängen vi är inne i.När barnen går på dagis hinner de nästan alltid få nästa infektion innan den förra är helt över, så nu kanske vi ska passa på att hålla oss undan dagisbarn och andra baciller. Hm. Trist som fan för en översocial typ som mig, men kanske nödvändigt…

This entry was posted in Allmänt and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.