Ett bloggtips

Om du inte hittat dit ännu, läs bloggen Jennys förortsliv. Glesa inlägg, men väl värda att vänta på.

Här är en av de senare posterna: http://jennys-forortsliv.blogspot.com/2011/06/om-fem-ar.html

Jag läser den och sörjer lite att jag inte kan tänka så. Jag vet faktiskt inte hur det är om 5 år. Jag kanske fortfarande torkar en bajsig rumpa då. Jag kanske fortfarande inte kan ta en cykeltur hur som helst.

Men sen tänker jag på att om 5 år, då får jag antagligen fortfarande värsta bästa goskramarna och får troligen också ha en myskille i knät ibland. Jag får kanske fortfarande köra tågbana utan att vara pinsam morsa och dansa mig svettig tillsammans med ett barn som blir lyckligt av just det. Och då slipper jag ändå en helvetesgraviditet till, och jag slipper förlossning, mjölkstockningar och sömnlös bäbistid. Vilken vinst!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ett bloggtips

 1. Malin says:

  Underbara ord Anna!
  Det har förresten blivit en del tankar till er tvillingmammor de senaste veckorna, kan inte fatta hur man kan ha mer än en i magen och ändå behålla förståndet =) Jag pustar och stönar och sover knappt. Eller så ska man inte skaffa barn i min ålder haha.
  Kramar!

  • Anna says:

   Tack Malin!
   Jo, tvillingmammor som går tiden ut har jag oerhörd respekt för. Jag gick ju bara till vecka 36… men jag förstår inte hur stor jag var, förstod inte då och inte nu heller. Jag ser magar på stan och säger till E “Men SÅDÄR stor var inte jag!”. “Eeeeh… jo. Och lite till.” brukar svaret bli. Sen mådde jag rätt risigt hela vägen så jag låg mest i soffan och satt vid datorn ändå…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.