Sorterar lite

Försöker få lite ordning på mina recept, så nu ligger de som ett eget menyval här på bloggen. Jag har ju lite svårt att bestämma mig för om detta ska vara en mamma-blogg, en funkis-mamma-blogg, en matblogg eller en allmän tyckarblogg. Men så sällan som jag lyckas skriva nåt inlägg så är det nog bäst att fortsätta hålla allt i en enda, eller vad säger ni? Är det nån mer kategori som borde få en egen meny? Tyck gärna nåt!

This entry was posted in Allmänt and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Sorterar lite

 1. Malin says:

  Tycker jag du ska behålla den som den är. En salig blandning, din vardag helt enkelt. Jag är iallafall nöjd med mitt beslut att ha det så även om min kanske inte är så himla blandad. Men lite mat och heminredning dyker det upp ibland mellan barnbilderna. Hade tankar på att ha en matblogg ett tag och det var därför jag skaffade domänen rabarba men kom fram till att jag inte är så tillräckligt intresserad för det. Men då var Thea och gänget Theas blogg och det var hon som “berättade” vad hon hade haft för sig. Tycker nästan det är lite pinsamt nu när jag läser tillbaka, men bloggen var för släkt och vänner då. Följde inga bloggar när jag startade den 2005 så jag hade liksom ingen förebild att ta efter så det bara blev så. Julia hade en hemsida där hon “pratade” och skulle göra en till Thea och då tipsade min bror om att det är enkelt att posta om man gör den i bloggform istället för html. Ja och enkelt var det ju, Julias stackars websida blev aldrig mer uppdaterad…
  Så fortsätt att mixa säger jag =)
  Kram!

  • Anna says:

   Tack för svar Malin. Så får det bli, den får vara som den är. Möjligen med nån mer kategori… 🙂 Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.