Konferens

Jag har varit på konferens. Vi åkte i måndags eftermiddag och kom hem ikväll.

Vi är partners med ett produktbolag som hade partner/användarkonferens i Karlstad ett par dagar. Eftersom jag och sambon tillika pappa E har firman ihop, och jobbar med produkten båda två, ville vi också åka båda två. Då ställde fantastiska mormor och morfar upp och bodde här hemma ett par dagar med barnen. Det var förskola, tider att passa och allt annat runtikring som gällde, vardag för barnen, “semester” för oss. Det har funkat kanonbra och vi är oerhört lyckligt lottade som har möjlighet att kunna göra såna här saker nån gång ibland.

Det var länge sen jag var på konferens, det kändes. Men det var kul, och framförallt inspirerande. Oj vad jag har mycket jag vill göra nu känner jag! Nu ska jag ladda för två dagars kurs i en helt annan metod som använder ett helt annat verktyg, undrar hur huvudet mår efter den här veckan! Men lite bilder kan ni få ändå.
image
Utsikten från konferensanläggningen. Fint värre må jag säga!

image
Dagens lunch-skylten framför vad som verkar vara dagens lunch. Som tur var fick vi annat än klubbor till lunch *puh*

image
Tävling i speed-modeling. Vem modellerar upp sin process snabbast. Tobias vann…

image

Och så här snygg var jag på middagen. Ursäkta både minen och bildkvaliteten, jag är inte en så värst van modebloggare. Jag har helt enkelt inte hittat min plutmunsmin som man verkar vara tvungen att ha. Ångesten över alla “veck”  (jodå Anna, kolla pannan och hakan) får jag väl helt enkelt lära mig att släppa.

This entry was posted in Allmänt and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Konferens

 1. Anna says:

  Haha ;), men du gör ju en min som rynkar ihop pannan, typ spänner ögonbrynen! Och hakan, det är ingen rynka heller, bara ett helt normalt hakstreck som alla har mer eller mindre! Kram!

  • Anna says:

   Jo men sådär ser jag ut på nästan alla bilder ju. Jag skrynklar alltid ihop nånting…
   mvh /not-so-photogenique

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.