Rolig musik

I morse lyssnade vi på radion när vi åkte den korta vägen till dagis. Vi hann höra lite trafikrapport, en låt och sen början på nyheterna. Nu när vi skulle åka hem ville L höra SAMMA låt i radion. Hm. Svår önskan att uppfylla, särskilt som jag inte kom ihåg vilken låt det var.
Men – vi kom hem, och jag grävde rätt på låten i sr:s lyssna igen-arkiv och det var Roxettes The Look. Så nu går den på repeat på Spotify här. L diggar och M skrattar varje gång det kommer ett nanananana. Oerhört kul! Det är många nanananana i den låten.

Nu åskar det så nu får nog datorn vila lite, hoppas jag hinner få klart maten innan strömmen går – nä förresten, jag har ju gasspis också! Och vedspis om gasen skulle ta slut! Perfekt.

This entry was posted in Allmänt and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.