L har skapat

Jag måste bara visa upp vad L har skapat idag. Beskrivningen av de olika delarna framkom i en diskussion med pappan, där L var bombsäker på vad vissa saker var för nåt, och andra delar resonerades fram. Men här är hursomhelst resultatet:

Såna här kreationer blir det ganska ofta, ibland i Lego, ibland klossar, kottar eller vad som nu finns tillhands. Uppfinningar är det, enligt L. Nånstans tror jag att det kan bli en ingenjör av den här sonen. Eller nåt sånt.

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

2 Responses to L har skapat

  1. Linda S says:

    Perfekt språkträning att bygga och prata tillsammans!

    (ps. har en tävling i min blogg nu som kanske kan intressera)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.