Ballong med 10 bars tryck

Abbes pappa, som jag följer och som finns på min måste-läsa-varje-dag-blogglista, har skrivit lite om hur det gick för Abbe förra veckan, som skulle fixa lite i sitt hjärta. Jag kan inte föreställa mig hur oroligt det ska vara när det ska göras såna saker med ens barn, jag som knasnojjar för en virusinfektion. Vi har ju kollat hjärtat på M några gånger men TACK OCH LOV har de kollarna aldrig visat på nåt som behöver fixas. Sist var det väl lite nervöst eftersom de trodde att de hade sett nåt knas på en lungröntgen men det visade sig sen inte vara nåt alls, skönt.

Hursomhelst, jag kan tänka mig att detta blogginlägg från Abbe kan intressera större delar av min släkt, eftersom vi framförallt i den äldre generationen har en del hjärtproblem, med en farfar som varit dålig, min mormor & morfar & farfar som haft hjärtproblem allihop, högt blodtryck lite varstans och så vidare.

Jaja, nog orerat om oss, det här handlar ju om Abbe! Jag tyckte bilderna var superintressanta, tack för dem, Abbepappan! Och så skönt att det verkar ha gått bra.

This entry was posted in Allmänt and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.