Statusrapport från sjukstugan

Så, när jag väl bloggar blir det så här skoj… men för att slippa ringa alla så kommer det här istället.

L har inte kräkts på mer än ett dygn. Han käkar rostade mackor, dricker vätskeersättning och vatten och har också ätit lite potatismos och kokt fisk, så det känns som att han är tillbaka. Ikväll har han varit pigg och vi börjar känna igen honom, så det är skönt.

M fick åka till doktorn eftersom febern gick upp idag, han hade halsfluss och fick penicillin 10 dagar. Han var tokstökig inatt så E tog första timmarna så tog jag över sen. Stackars L fick bli runtburen mitt i natten eftersom vi försöker dela på dom när bara den ena är sjuk och jag då brukar sova i gästrummet med det sjuka barnet… Så L fick somna med mig och finna sig i att bli uppburen till sin säng mitt i natten när M fick åka ner till mig.

Så om vi har tur – eller vad man nu kan kalla det – så är det inte nån kräksjuka L har utan streptokocker som satt sig i magen och att det blir ok nu. L får stanna hemma minst imorgon också, M till och med onsdag, så får vi hålla koll på temp och annat för att se, men håller detta i sig nu borde vi vara tillbaka på banan helt och fullt på torsdag.

Tvättmaskinen går varm, alla lakan & handdukar är bytta, alla är duschade och rena och nu attans ska bacillerna bort.

Det får bli allt för ikväll, sov gott!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.