En bra helg, semlor & vinterbilder

Vi har haft en bra helg. Vilat upp oss efter alla baciller, kollat på OS en hel del, skottat snö och annat skoj. Pappan och jag var på ett årsmöte i samfällighetsföreningen idag. Styrelsen hade haft den goda smaken att hyra in en vettig ordförande, som klubbade mötet oerhört snabbt och effektivt, och helt plötsligt var det inte bara en plåga att vara där. Och se man på, till sommaren ska kommunen ÄNTLIGEN gräva upp alla vägar i området och lägga ner VA-rören, sen behöver bara regeringen (dit det är överklagat) besluta om vår detaljplan så kan dom bygga pumpstationer också. Och sen, sen, ska vi ha vatten som inte kalkar igen allt hela tiden, som inte tar slut i slutet på svettiga, varma juli, och vi slipper tanktömningsbilen och toaletter som inte kan spolas när mamman glömt att ringa efter sagda bil. Ska bli skönt det. Bara det blir av den här gången, de har sagt “nästa år” sen några år innan vi flyttade hit 2003…

Hann med en sväng med dammsugaren också idag, det var länge sen. Det märktes på dammkatterna som ätit sig feta på dammråttorna i hörnen. Och så har vår högt älskade A varit här och avlastat oss lite med M. Hon är sanslöst bra den tjejen.

L och jag bakade minisemlor igår, efter det här receptet. Tack för den inspirationen! Goda blev dom också. L gjorde “korvbullar” = bullar i korv-format, jag gjorde vanliga runda. Det blev lika gott vilket som. Så här fina blev dom vi åt upp idag:

Minisemlor

Tänkte också bjuda på några snöiga bilder, så här mycket snö har vi inte haft så länge jag minns. Hoppas att barnen är så stora nu att de kommer att minnas detta!

Istappar utanför arbetsrummets fönster

Jag och barnen leker lite i en snöhög

Så här stor är snöhögen. (Jämförelse: L är ca 1 m lång)

Alla hjälpte till att skotta. På sitt egna vis.

(Semmelbilden har jag tagit. De andra har pappa E tagit. Klicka på dom så blir dom större.)

This entry was posted in Allmänt and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to En bra helg, semlor & vinterbilder

  1. tina says:

    Korvsemlor låter spännande! Det ska jag lägga på minnet till kommande år! 😛 Härliga vinterbilder, lyllos alla som har sportlov nu!

  2. ylvisen says:

    Åh semlor….

    Tack för “mus-info” och tips, ska kika in den sidan. Va duktig han verkar din dataexpert 🙂

    kram ylva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.