Det här med att sova…

Just nu sover jag av förklarliga skäl inte så bra. Jag vaknar så fort jag ska röra på mig. Eller nästan i alla fall, i natt hade jag lyckats lägga mig på sidan utan att vakna, men då vaknade jag av att det gjorde ont att ligga på sidan efter en stund. Hm.

Sen har vi en sån här i sängen också. Det hjälper föga. Just nu har han fått för sig att bästa sovläget är att ha huvudet på min mage och sparka på sin pappa. Eller bror, han ligger ju också där ibland.

För nån vecka sen vaknade jag av mig själv, tidigt. Varför vet jag inte. Men det låg inga barn i sängen! Då var jag tvungen att gå upp och kolla att de fanns, och andades.

Dagens i-landsproblem.

This entry was posted in Allmänt and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.