Rensa ur & halvkrasslig M

Igårkväll hade M lite feber. Lite, inte mycket. Ibland är han sån, och det går över på ett par timmar. Men inte den här gången, tempen var 37.8 imorse. Så det bidde inget dagis idag.

Jag och E hade lovat moster att komma och hjälpa henne att röja firmans saker i hennes källare idag. Vi tog över vårt företag från E:s morbror A för några år sen, och gamla verifikationer, bokslut och sånt har blivit kvar. Morbror A dog i februari 2009 – snart ett år sen, helt otroligt… och vi har fortfarande inte gjort någonting åt pappren.

Jag ringde moster och frågade om M fick följa med, han var ju inte så sjuk ändå, och det gick bra, så med L på dagis åkte resten av familjen iväg.

Det var också en underlig känsla. I och med morbror A:s diagnos (CF) har vi inte kunnat träffas så ofta, och definitivt inte om någon varit det minsta småkrasslig. Nu kunde vi åka dit med ett småfebrigt barn. Det kändes ganska konstigt.

Vi fick en hel del rensat, några års verifikationer sparades, en massa kassar fylldes för vidare transport till tippen och några saker fick av nostalgiska skäl följa med hem. Jag hittade några roliga böcker också som jag funderar på att gå in på nåt antikvariat eller nåt liknande med. Böcker om IT och programmering från 60- och 70-tal, någon som vet om det är värt nåt? Det borde kunna vara samlarstatus på dem.

Jag undrar också om någon är intresserad av en riktig rejäl OH-apparat för avhämtning en bit utanför Stockholm, hör av er i så fall.

Hursomhelst, det var en trevlig utflykt, vi fick mycket nytta gjord och M fick träna på att hänga i nya miljöer.

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

One Response to Rensa ur & halvkrasslig M

  1. Cilla says:

    Ah OHapparat kan ara intressant…har ni kvar den?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.