Ingen ordning här…

Tog helt slut efter workshoppandet igår som blev oerhört bra och lyckat! Jag och en tjej till höll en workshop i ett nätverk där medlemsavgiften är att arrangera en träff med jämna mellanrum. Det är över 200 medlemmar och en träff i månaden så det är inte alltför ofta man behöver göra nåt. Igår var vi tre som höll mötet, två som workshoppade (PSTB) och en som höll i lokal & mat. Och vilket fantastiskt ställe! Helt otroligt. Ni MÅSTE ha möten där om det är en mindre samling, heldag eller tvådagars med övernattning. Sån känsla, en oerhörd frid. Man kan släppa alla tankar på allt annat än det man ska göra, för runtomkringlogistiken tar Anna hand om. Jag är så imponerad av vad hon har skapat. Läs mer om Anna och Skärmarö gård.

Men hursomhelst. Jag vaknade för en stund sen. Helt slut fortfarande. Jag var vaken en stund på fm för att prata med en läkare på vårdcentralen och få voltaren utskrivet – hoppas jag får ordning på traskroppen nu – men somnade om igen. Jag är fortfarande trött, skulle kunna sova i flera dagar känns det som. Jag har en del jobb att ta tag i, räkningar att betala och en idagbok som ska ritas, bilder som ska skrivas ut. Men jag bloggar istället. Just nu i alla fall, det har inte blivit så mycket av det senaste dagarna alls. Men jag har flera inlägg bland utkasten som bara ska skrivas klart. Vilken dag som helst 🙂

Nä. Jobba var det va? Lunch först kanske…

This entry was posted in Allmänt and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.