Lätt frånvarande…

..från bloggen just nu.
Har helt plötsligt – nåja, egentligen inte oväntat men ändå – fått mycket jobb att göra. När det tajmar ihop sig med sjuk sambo och hängig son blir det lätt lite körigt. Och bloggar gör jag ju sällan annars, och ännu mer sällan nu. Men jag tänker på att blogga! Så det så!

Idag var första friska dagen för M efter en sväng med tredagarsfeber – tror vi det var i alla fall. Han var fortfarande liiiiiiite seg igår men E trodde att det mest berodde på att han var sjuk och inte orkade jaga runt så mycket.

M skulle på sin grupp på habiliteringen på morgonen. Det är sådär 8-10 barn med sina resurser som ses en förmiddag varannan vecka tillsammans med en specialpedagog och en logoped. De sjunger och fikar och leker (tränar alltså). Jätteskoj. Att åka taxi/färdtjänst dit funkar inte för våra barn (tre killar, två resurser, det finns ingen taxi med två barnstolar och barnen får inte åka själva med chauffören i bilen…), resurserna får inte köra bil själva heller, så de måste åka buss. Att åka buss från oss till hab tar lite mer än en timme (15 min med bil), och så lite utifallatt-tid på det så M måste vara på förskolan jättetidigt (ur vårt perspektiv som brukar lämna 9…). Det här gör att jag bestämt med resurserna att jag lämnar direkt på hab 9.15 istället. I morse var det en olycka på Skurubron, vår enda fastlandsförbindelse. En smal, smal bro med två filer åt varje håll vilket är väldigt lite om man räknar på hur många som bor utanför den. Det blir låååååååååååååååånga köer. Så vi kom försent. De hade börjat sjunga när vi smög in, men M satte fart och sprang sprang fram till sin kudde som han sitter på och tittade inte ens åt mig när jag försökte vinka hejdå. Ungen trivs. Underbart 🙂

L skulle gå på knytte på förmiddagen, de gör det på förskolan. Oerhört praktiskt. Det var kallt och snöade så det blev nya overallen på. L var oerhört lycklig, det var ju siffror på den! (8848 från Intersport). Så alla glada, bra morgon!

Imorgon ska jag hålla utbildning/demo för användarna på det system jag hjälpte min kund att beställa före sommaren, det ska bli oerhört spännande att se om de blir glada eller om det blev konstigt någonstans. Jag tycker att det funkar fint, men det är ju inte jag som ska jobba med det. Så nu måste jag nog fila klart på pratmanuset.

Så. Det blev ju ett ganska långt inlägg i alla fall, jag som bara skulle säga att jag lever 🙂

This entry was posted in Allmänt and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.