Lugn & ro?

M rymmer. Var man än är ska han nån annanstans. Och det går fort. Man kan glömma att stå och prata med nån, eller sitta i en stol och läsa medan barnen leker. Nej JAGA är det jag gör. En konversation måste klaras av på max 3 meningar. Socialt liv får vänta… Undantaget är när de sitter fast i vagnen, är inomhus med stängda dörrar och grindar eller inhängnade. Vi har inget staket på tomten…

Så igår tog jag & barnen en promenad till ett dagis i närheten. In med barnen, kolla att alla grindar är stängda och ett visst lugn infinner sig. Barnen får leka och springa och min mamma-hjärna får vila lite. Nu (på förmiddagen) går dvd:n med Mora Träsk, en barnfavorit, och bra för de sitter inte bara still. Men jag kan få en stund för mig själv. Att plocka ur diskmaskin ifred, att dricka en kopp kaffe, att skriva lite, äntligen. Visserligen på mobilen, men ändå. Drar jag igång en dator blir det ett j-vla hallaballou för då ska det spelas…

Nej nu blir det dvd fram till lunch så pallrar jag mig iväg till det där dagiset igen i em och hoppas att de har sommarstängt så att vi kan vara där.

This entry was posted in Allmänt and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.