Nu blev det kväller

Varför i hela fridens namn är det så oerhört svårt att gå och lägga sig? Jag fixar och trixar med det som behöver göras, och det som inte behöver göras också i ärlighetens namn. Sen är klockan över tio och då måste jag äta den där mackan som doktorn sagt, och som kroppen behöver. Sen ska jag fixa i ordning och kanske också starta diskmaskinen och plocka undan några leksaker samtidigt som tänderna borstas och… ja så är klockan minst halv tolv. Gå och lägga mig tidigare måste bli nästa projekt. Så fort skrivbordet är städat! hahahah…

Men ikväll har jag i alla fall pysslat lite teckenträningskort färdigt – ja de ska bara klippas först, det gör jag när jag käkar macka snart. Vi får “ordlistor” av logopeden med ord/tecken som resurserna på förskolan tränar med killarna. Jag tycker att det är bra att vi själva också tränar på orden, och nu har vi äntligen utrustning för att göra eget material till det.

Idag har jag att gjort små kort (NIL-bilder) på orden som ska tränas och så har jag skrivit teckenbilden på baksidan (Bildbas-tecken). Allt fixat med Boardmaker (bra program för detta), en schysst färgskrivare, en lamineringsmaskin och en sax. Teknikens under. Hoppas att korten funkar i den “träbrevlåda” som heter nåt fint som vi lånade på språkoteket förra veckan.

Nä. Macka var det va?

This entry was posted in Allmänt and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.