Bakat, pysslat och jobbat

Så var det ju det här med att skriva ofta när man bloggar. Det kommer nog aldrig att funka. Men – det gäller att vara nöjd med det man gör, och inte missnöjd med det man inte gör, har någon vis människa sagt. Men det är svårt.

Fina, men inte goda, muffins

Fina, men inte goda, muffins

I helgen gav jag mig på att baka. Jag kan bara baka så länge det inte är jäst i. Så fort jästen är med så blir det inte bra… Nyttiga muffins hade jag hittat i Allt om Mat. Det lät ju bra! Ananas och kokos var det i, bland annat. Och de blev fina! Men smakade väldigt konstigt, så de kommer nog att ligga i skåpet några dagar och sen kastas, jag vill inte ha fler i alla fall! Undrar vad som gick fel.

Sen har jag pysslat en del material till Mattis. Mer ord/teckenkort har det blivit, med en bild på ena sidan och tecknet på andra sidan. Och så har jag shoppat ännu mer grejor för att kunna göra ännu mer material. Tänk vad kul det kan vara bara man får handla saker… Nu är det några plastburkar jag håller på att klura på, för förvaring och sortering. Är de så bra att de är värda pengarna? Och man kan bara köpa 60-pack. Plus frakt. Hmmm, tål att funderas på någon dag till.

Jobbet har – tack och lov – även fått ta en del tid. Just nu är det riktigt roliga saker på gång, jag träffar leverantörer i en upphandling jag håller på med, sånt är roligt. Visserligen blir det en hel del “sälj” men man får även höra om deras tankar och idéer, hur de tänkt lösa de problem jag redan funderat på och vänt och vridit. Spännande. Men oerhört svårt för man måste ju till slut välja – vilket betyder att välja bort andra.

Mattis vattkoppor är nu nästan borta, så imorgon blir det nog dagis även för hans del. Love var där redan idag. Han  ville inte gå dit, men inte heller gå hem.

Nu ska jag se slutet på House och fika lite.

This entry was posted in Allmänt and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Bakat, pysslat och jobbat

  1. Anneli says:

    Ja så var du också i bloggträsket.
    Ser fram emot det vi diskuterat ikväll med utbyte av material. Ska bli kul!!

    Kram/Anneli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.