Mysfredag

M var ledig idag. L hade inskolning på fritids. E jobbade, så M och jag har umgåtts själva idag. Vi har hoppat studsmatta, spelat Lego Star Wars på Playstation, ätit pasta och korv och gosat. M har fått bestämma lite själv, mysigt!
Det har varit kanonväder här idag så strax efter tvåtiden packade jag ihop badkläder och picknick, vi handlade lite, hämtade L och åkte till favoritbadet. Det blåste uppenbarligen åt fel håll så hela viken var full av alger och sjögräs. Vi gick i till knäna, sen hördes åskan och L undrade om man inte kan dö av blixten… Upp ur badet, äta lite snabbt mellis, packa fortare än kvickt och tillbaka till bilen.
När vi packade ur bilen hemma föll några försiktiga droppar, och nu regnar det. Tvätten ute glömde jag ta in, men annars gick det rätt bra. Hoppas vi kan bada lite imorgon istället.

This entry was posted in Allmänt and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.