Ojojoj – besökarrekord och cykel

Besökarrekord här på bloggen, gamla rekordet slaget med hästlängder, och allt för en länkning av fantastiska Smulgubbe. Då ökar förstås pressen att skriva nåt intelligent, men ikväll blir det inget med det.

M provade ut en cykel för ett par veckor sen. En supercool trike (S3, standard) från Skeppshult. Eller provade och provade, han sprang runt i rummet där cyklarna stod på hjälpmedelscentralen, sjukgymnasten och någon därifrån stod bredvid och tittade och diskuterade och jag försökte få upp M på en av cyklarna, medan M gjorde allt han kunde för att rymma. Det bästa sättet att sitta på cykeln enligt M var i korgen. Hursomhelst, idag när barnen kom hem stod cykeln på altanen för provning, och inte ens brorsan L nådde ner med fötterna… Så det blir till att skruva lite och prova igen, men det är nog tveksamt om det passar. Vi får se vad sjukgymnasten säger isåfall.

Har läst en hel del intressanta inlägg i Multiples-DS-gruppen jag är med i på Yahoo (för alla som har tvillingar/flerlingar där minst en har DS, eller har fler än ett barn med DS) om just cykling och det bästa tricket verkar vara att lära sig trampa på en trike och senare eller parallellt lära sig balans på en springcykel för att sen kombinera ihop det. Ungefär som vi hade tänkt själva, så det var ju kul. Hur har ni andra gjort?

Nu går skrivaren varm och skriver ut en massa idagboksblad, jag ligger efter och har varit lat med idagboken senaste veckorna. Men nu händer det så mycket kul så nu får jag bita ihop och köra lite igen. Imorgon ska M och hans kompisar till Korallen och leka (läs: träna), medan L och de andra normalstörda barnen ska till Siggesta gård och spana in djuren. Mycket att göra i maj även för de små i familjen.

This entry was posted in Allmänt and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Ojojoj – besökarrekord och cykel

  1. Sofie says:

    Åh vad snällt tänkt, men det behöver ni verkligen inte göra, någon gång måste ju vara den första man provar på att göra en tårta också, haha. Det är bra att veta, och även det väldigt snällt tänkt, men jag är van pappa så det ska nog gå bra ;). Men ses, det ska vi hinna med iallafall, nu när jag kommer neröver. Krama allihopa ifrån mig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.