4 år

Idag har vi haft 4-årskalas med släkten. M äter inte bröd, inte av någon sort. Inte kakor, inte bullar, inte mackor. Jo, förresten. Han kan tänka sig att bli matad med små brödbitar med lika mycket mjukost på förskolan. Men icke hemma.

Så, när jag läste på en annnan blogg, tyvärr minns jag inte vilken, om ett barnkalas med pannkakstårta, tänkte jag att ja, men det är ju det jag ska göra till M, pannkaka är ju poppis. Jahaja. Tror ni barnet åt nåt idag? Nejdå. Icke. Så jag stod och stekte pannkaka mitt i natten mot idag i onödan. Eller ja – den gick ju åt så kanske inte i onödan, men ändå.

Kalaset blev hursomhelst trevligt, med mor- och farföräldrar, fastrar och farbröder och en hel del kusiner, många paket och roliga leksaker. Tack alla ni som var här!

Jag hade tänkt att skriva ett inlägg om hur läget är med killarna, vad dom kan och inte, vad dom gillar och inte, och sådär idag. Men jag orkar inte nu faktiskt, så det får bli nån annan dag.

This entry was posted in Allmänt and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to 4 år

  1. Kerstin B says:

    Grattiskramar i efterskott till killarna från oss 4 i Alingsås

  2. Malin says:

    Grattis i efterskott M & L!! Låter som ett mysigt kalas. Det var kanske Theas pannkakstårta du tänkte på. Har för mig hon åt en liten bit men vanlig pannkaka är mer poppis. Kramar från Malin, Thea & co

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.