Ta-hand-om-Anna-dag

Jag tog en ta-hand-om-Anna-dag igår. Ingen tokstress på morgonen, frissan hela förmiddagen, ensam sushilunch med en pocketbok – lugnt och skönt. Det årliga allergimötet med husläkaren klarades av på eftermiddagen och lite jobb – men bara lite – hanns också med.

Inte för att jag stressar ihjäl mig annars heller, men om min tanke med en dag är att mitt jobba, då blir jag rätt stressad när jag inte gör det. Nackdelen med att styra mig själv och inte ha en chef som flåsar mig i nacken är att jag har så oerhört lätt att fastna i nåt annat än det jag egentligen ska göra. Som att slösurfa på bloggar och facebook. Eller buda på tradera. Eller nåt annat skoj.

Då brukar det hjälpa att ta en dag off. Fokusera på att inte fokusera. Vi får väl se resten av veckan om det funkade, det är en hel del på to-do-listan som ska klaras av ons-fre så jag hoppas verkligen…

This entry was posted in Allmänt and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.