På fredag smäller det…

På fredag är det Internationella Downs syndrom-dagen, World Downs Syndrome day, WDSD. Det är samma tema i år som förra året, dvs udda sockar = olika strumpor. Jag körde hårt förra året med ett rosa ben och ett blått ben, och turligt nog hade jag ärenden till stan den dagen, det passade ju bra! Jag fick ett par frågor på tunnelbanan till och med! Kul.

Hursomhelst, en av mina “nätvänner” Anna Ökvist har ritat en superfin plansch som jag har hjälpt till att sprida på Facebook, och många har lämnat den till skolor och förskolor i hela landet. Det är oerhört kul att se bilden spridas, och inget av mina andra inlägg har någonsin spridits så mycket förut! Här kan man läsa direkt på Annas blogg om hur den sprids.  Originalet finns också där att tanka ner för den som vill.

Hursomhelst, affischen är gjord i A4 medan många sociala medier nuförtiden kräver kvadratiska bilder, så jag har klippt och klistrat med Annas goda minne och fixat två varianter i två format (jpg och png).

Håll tillgodo och sprid dem gärna! Skriver du något till bilderna på FB, instagram, twitter etc får du gärna använda hashtaggarna #rockadinasockar och #wdsd2014.bara-udda-sockar-high-square

 

 

 

bara-udda-sockar-high-square

 

 

 

 

bär-udda-sockor-21-3-ds-högupplöst kvadrat

 

 

 

 

 

bär-udda-sockor-21-3-ds-högupplöst kvadrat

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.